Onze servicewagens

Rollex parketvloeren is een klein familiebedrijf dat reeds 80 jaar bestaat, en dat steunt op een rijke ervaring doorgegeven van vader op zoon.

Wij vormen een klein team dat zelf instaat voor het vervaardigen en het plaatsen van onze massieve parketvloeren. De zaakvoerder, Roggeman Eric, is hierbij steeds aanwezig en/of volgt de afloop van de werken van kortbij.

Wat betreft onze prijzen, wij zijn niet de goedkoopste en zeker niet de duurste maar wel de vakbekwaamste, want er is geen enkel probleem dat wij niet zelf kunnen oplossen.

De door ons geleverde materialen, zowel houtsoorten, lijmen als onderhouds- of afwerkingsproducten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Onze aannemingen worden steeds door ons eigen personeel (geen onder aanneming), uitgevoerd volgens de voorschriften beschreven in de STS normen en de technische voorlichtingen van het WTCB. Door een constante bijscholing van ons personeel, en een investering in de nieuwste apparatuur kunnen wij u een plaatsing garanderen volgens de regels van de kunst, met de nieuwste technieken.